Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Werkbeschrijvingen en bestekken 

Constructie, onderhoud en renovatie daken

Een goede dakconstructie kan niet zonder goed ontwerp. Roofmanagement zorgt voor werkbeschrijvingen en bestekken en duidelijk advies, zodat u weet waar u op moet letten. U kunt gericht op zoek naar een aannemer voor uw dak.

Bestaande daken

Met gedegen onderzoek brengen we de actuele conditie van de daken in kaart en luisteren naar uw wensen. Wilt u een tuindak of zonnepanelen? We kijken naar de mogelijkheden en komen met een passend bestek.

Onderhoud, preventie en renovatie van dak

We geven aan welke problemen er kunnen ontstaan bij het niet onderhouden van daken. We maken (meerjarige) onderhoudsplanningen, zo weet u wanneer er onderhoud, herstelwerk of renovatie moet plaatsvinden en wat het gaat kosten.

Daken voor nieuwbouw en bedrijfsruimten

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van daken voor uw nieuwbouwpand? We adviseren u graag over de mogelijkheden en materialen.

Hulp bij aanvraagtraject

Wilt u dat we u bijstaan in het aanvraagtraject? Nadat we de werkomschrijving met u hebben besproken, kunnen wij

  • u adviseren over welke uitvoerende partij de werkzaamheden gaat uitvoeren;
  • de aanvragen maken, versturen en eventuele vragen beantwoorden;
  • de offertes en begrotingen screenen;
  • een gunningsadvies opstellen, waarbij we kijken naar het beste aanbod allround (prijs, inhoud en alternatieven);
  • de werkzaamheden begeleiden en controleren tot aan de oplevering.

Kwaliteit en oog voor detail

Tijdens de werkzaamheden worden inspecties uitgevoerd en rapportages gemaakt. Zo blijft u op de hoogte van de vorderingen en weet u dat afspraken nagekomen worden en dat er aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin