Dakinspectie na stormschade

Stormschade daken

Windbelasting daken

In Nederland kun je niet om de wind heen, stormschade is dan ook een terugkerend probleem. Soms is het overmacht, maar in de meeste gevallen is het gewoon te voorkomen en is een slecht ontwerp, slecht onderhoud of een slechte uitvoering de oorzaak. Kies daarom voor een dakinspectie na stormschade van Roof Management.

Dakinspectie na stormschade

Stormschade is niet altijd direct zichtbaar. Zo kan het zijn dat de dakbedekking is losgekomen, maar dit niet meteen wordt geconstateerd tijdens een inspectie. Wilt u dat we uw dak grondig komen inspecteren? We kunnen goed en onafhankelijk beoordelen wat er aan de hand is, wat de oorzaak is en welke maatregelen er genomen moeten worden.

Stormschade voorkomen

Om problemen in de toekomst te voorkomen maken we windbelastingsberekeningen. Zo zijn we bewust van de windbelasting op het dak van het pand. We adviseren u graag welke producten en methodes er het beste gebruikt kunnen worden bij nieuwbouw en maken onderhoudsplanningen voor bestaande panden. Zo weet u waar u aan toe bent.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin