Inspectie en Advies door Roofmanagement

Inspectie daken en advies

Onafhankelijk onderzoek daken

Heeft u lekkageproblemen of een ander probleem met het dak van uw pand? En worden deze problemen niet goed opgelost door de dakdekker of de aannemer? Roofmanagement zorgt voor duidelijkheid met een onafhankelijke inspectie en advies door midddel van een volledige rapportage.

Onafhankelijke inspectie- en adviesrapportages

We brengen de actuele conditie van de daken in kaart en maken een duidelijke rapportage met foto’s, uitleg, advies en/of aanbevelingen. Ook kunnen we u een raming van de kosten geven voor de geadviseerde werkzaamheden.

Mediator bij lekkages en andere geschillen

Komt u er niet uit met uw dakdekker of aannemer? We treden ook op als mediator tussen u en de tegenpartij. We doen er alles aan om tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing te komen.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht