Vochtproblemen op het dak voorkomen

Bouwfysische problemen daken

Heeft u last van vochtproblemen op het dak of warmteproblemen op het dak of wilt u deze voorkomen? Een verkeerd ontwerp of een slechte dakconstructie kan veel problemen opleveren.

Onderzoek en analyse naar dakproblemen

Bij een dakinspectie of dakinventarisatie gebeurt het regelmatig dat we een insnijding maken en waarnemen dat de isolatie nat of vochtig is. De vochtproblemen op het dak kunnen veroorzaakt worden door het overlagen van de bestaande dakbedekkingsconstructie, maar veranderende klimaatomstandigheden in het pand kunnen ook van invloed zijn.

Bouwfysische rapportages

We onderzoeken eerst de situatie en tonen met bouwfysische berekeningen en rapportages aan waar het fout gaat en hoe het wel zou moeten. Wilt u dat we meedenken tijdens de ontwerpfase? Geen probleem, Roofmanagement staat voor u klaar met duidelijk advies.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin