Gunningsadviezen en achterdeurtjes

Wij controleren Gunningsadviezen streng op ”achterdeurtjes”  die kunnen resulteren in dure meerwerkzaamheden, werk wat niet voldoet aan het beoogde kwaliteitsniveau en bewuste afwijkingen of uitsluitingen om concurrentievoordeel te creëren.

De aanbiedingen van de aannemers,  al dan niet op basis van een bestek of werkomschrijving, word door  Roofmanagement goed tegen het licht gehouden. Nauwkeurige controle van de technische omschrijvingen en de begrotingen is van groot belang. Deze moeten overeenkomen met uw wensen. Na controle ontvangt u van ons een weloverwogen en gemotiveerde Gunningsadviezen.

Onze rol:

Wij controleren voor een Gunningsadvies streng op ”achterdeurtjes”  die kunnen resulteren in dure meerwerkzaamheden, werk wat niet voldoet aan het beoogde kwaliteitsniveau en bewuste afwijkingen of uitsluitingen om concurrentievoordeel te creëren.

Afhankelijk van uw wensen presenteren wij beknopt of juist gedetailleerd, maar altijd eerlijk en onafhankelijk. Hiermee leggen wij de basis waarna we het gesprek met de aannemer in alle vertrouwen kunnen én durven aangaan.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin