Dakrisico inventarisatie door Roofmanagement

Dakrisico inventarisatie en evaluatie voor daken

Bent u gebouwbeheerder of eigenaar en komt u tijdens onderhoud- en/of inspectiewerkzaamheden in aanraking met daken die een gevaarlijke situatie kunnen opleveren? Roofmanagement geeft u snel duidelijk over de conditie van uw dak met een dakrisico inventarisatie en evaluatie.

Zo kan de dakconstructie niet goed zijn en kunt u last hebben van wind of wateroverlast. Dan moet u voor die daken een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) laten uitvoeren.

Welke specifieke risico’s loopt u met uw daken?

We brengen in kaart welke gevaren er zijn en adviseren u hoe u deze het beste en volgens de wet kunt oplossen.

De risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is al meer dan twintig jaar verplicht (Arbowet) voor alle werkgevers. Een plan van aanpak met verbeteringsmaatregelen is een vereist onderdeel van de RI&E. Roofmanagement helpt u graag met het opstellen hiervan.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin