Roofmanagement

De Dakadviseur van Roofmanagement

image-portret-2

Mijn naam is Ado Hartenhof na een periode van 23 jaar bij diverse dak aannemers te hebben gewerkt heb ik de stap gezet in begin 2006 om als zelfstandig dakadviseur verder te gaan, tot eind 2008 samen met een collega in Zwaag. Eind 2008 ben ik gestart met een nieuw dak adviesbureau Roofmanagement en dat precies aan het begin van een economische crisis.
Inmiddels bestaan we alweer 8 jaar en hebben wij mooie projecten mogen voorbereiden en begeleiden voor diverse opdrachtgevers.
Door het luisteren naar onze opdrachtgevers wat zij belangrijk vinden zorgen wij ervoor dat elk project naar tevredenheid word uitgevoerd.

Onafhankelijk advies daken

Roofmanagement geeft onafhankelijk dakadvies. Wij laten u weten hoe de zaken er écht voor staan met uw dak.

Alle soorten daken

Bij nieuwbouw adviseren we welke producten u het beste kunt gebruiken op het dak. En bij bestaande panden geven we aan welke problemen er kunnen ontstaan en maken we o.a. onderhoudsplanningen.

Voor wie?

Wij werken zowel direct als indirect via aannemers voor woningcorporaties, vastgoedeigenaren en beheerders, bedrijven, VvE’s en gemeentelijke instanties.

Geschillen daken

Heeft u een geschil met de dakdekker, aannemer of constructeur? Als expert kan Roofmanagement u bijstaan. U krijgt een uitgebreide expertiserapportage met alle afwijkingen en/of tekortkomingen, maar we komen ook met oplossingen en adviezen. Daarnaast zijn we ook in te schakelen als onafhankelijk mediator.

Wilt u weten wat de actuele conditie is van uw dak? Roofmanagement komt graag langs om u te adviseren. Vul het contactformulier in en we sturen u snel een offerte of bel ons op 06 – 30 41 65 19 en maak een afspraak.

Facebooktwitterlinkedin