Duurzame daken door Roofmanagement

Duurzame daken

Milieubewuste oplossingen daken

Duurzame daken en vernieuwende oplossingen voor daken zie je steeds meer. Of het nu gaat om zonnepanelen, dakparken of groendaken in allerlei vormen met waterberging of met fijnstofbinding.

Groendaken fleuren de stad niet alleen op, ze leveren een bijdrage aan de luchtkwaliteit en isoleren het geluid en de warmte. Maar daar stopt het niet, thermodaken, tuindaken en terrasdaken zijn ook geen uitzondering meer. Daken worden steeds intensiever en innovatiever gebruikt.

Ook wel te verstaan als groene oplossingen voor daken.

Vernieuwend en duurzaam

Roofmanagement volgt alle ontwikkelingen op de voet en heeft verschillende van dit soort duurzame projecten begeleid ten behoeve van duurzame daken, waaronder het aanbrengen van tuindaken, maar ook het aanbrengen van zonnepanelen voor diverse opdrachtgevers.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin