Geschillen oplossen met derden

Ook worden opdrachtgevers steeds vaker geconfronteerd met uitvoeringen die afwijken van wat contractueel is vastgelegd. Dit kan leiden tot geschillen.

Functioneel tekortschietende daken en gevels komen steeds vaker voor. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Ook worden opdrachtgevers steeds vaker geconfronteerd met uitvoeringen die afwijken van wat contractueel is vastgelegd. Dit kan leiden tot geschillen.

Onze rol:

Als expert kan Roofmanagement u bijstaan in een geschil. Dit doen we door afwijkingen en/of tekortkomingen helder in kaart te brengen en oplossingsrichtingen aan te dragen. U ontvangt van ons een uitgebreide expertiserapportage met daarin de constructieopbouw, bevindingen, conclusies en adviezen. Het is ook mogelijk ons in te schakelen als onafhankelijk mediator.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin