Projecten

Project: Airport Schiphol 2014

Aanbesteding ...schakel ons in en bespaar veel tijd.

Adres: Schiphol Amsterdam
Omschrijving: Door Luchtverkeersleiding Nederland zijn wij in 2014 gevraagd om de dakinspectie en daarna de bestekken te schrijven voor de verkeerstoren op Schiphol.
Aan de hand van de door Roofmanagement geschreven bestekken zijn er offertes aangevraagd bij een 5 tal dakaannemers, waarbij Boko uit Westknollendam niet op basis van de prijs maar de presentatie het werk is gegund.
De uitvoering was zeer complex gezien de betontegels van ca. 600 kg per stuk welke op de 2 daken ooit zijn geplaatst, deze tegels moesten in 2 delen worden gezaagd en uit eindelijk verwijderd en op het dak opgeslagen, de daken zijn voorzien van een laag Resitrix EPDM, de tegels zijn terug geplaatst op rubbergranulaat dragers.
Door de goede samenwerking van Roofmanagement met de mensen van Boko en LVNL is dit project tot ieders tevredenheid afgerond.


Project: Dak renovatie Sphinx 2016 – 2017

Dak renovatie Sphinx

Adres: Boschstraat Maastricht
Omschrijving: Door de opdrachtgever Loods 5 Vastgoed is de vraag binnen gekomen om de daken van het voormalig Sphinx complex te inspecteren en een inventarisatie rapport met begroting te maken,
naar aanleiding van de uitkomst is gevraagd om een werkomschrijving te maken voor alle daken, de pannen daken zijn door onze collega Joost Stemkens van Fier Dakcontrol geinventariseerd en samen met de constructeur word momenteel ook hiervoor een plan van aanpak geschreven begin december zullen wij starten met het aanvragen van de dakaannemers om offerte uit te brengen.


Project: Technisch College Velsen 2015

technisch-college-velsen

Adres: Briniostraat IJmuiden
Omschrijving: Door Dunamare onderwijsgroep is aan ons gevraagd om het bestek en te schrijven voor de renovatie van de daken van het Technisch College Velsen.
De daken zijn voorzien van extra isolatie en een 2 laagse mechanisch bevestigde dakbedekking uitvoering toplaag Wedeflex ultra white, de witte dakbedekking omdat er zonnepanelen na uitvoering geplaatst word.
De dakbedekking is aangebracht door Patina uit Beverwijk.

 


Project: Jumbo distributie in Beilen 2016

Renovatie dak Jumbo Beilen

Adres: Kanaalweg te Beilen
Omschrijving: Door vastgoed beheerder Cushman & Wakefield is aan Roofmanagement gevraagd in 2015 om een inspectie uit te voeren op de daken van Jumbo Beilen, tijdens de visuele inspectie is door Roofmanagement vervorming waargenomen in de onderconstructie, naar aanleiding hiervan is een wateraccumulatie en constructie berekening gemaakt, ook is door het maken van insnijdingen waargenomen dat er veel vocht aanwezig is in de steenwol isolatie, door ons is een bestek geschreven waarbij de bestaande dakbedekkingconstructie is vervangen en er is een nieuw afschotplan gemaakt de dakbedekking is uitgevoerd in een Wedeflex D4 (toplaag), uitgevoerd door Elro dakbedekking, in het pand zijn door de installateur van Elro noodoverstortleidingen aangebracht, deze werkzaamheden moesten in de nacht en weekend worden uitgevoerd i.v.m. het continu transport in de distributie hal, de werkzaamheden zijn dankzij Dhr. F. Smit van Jumbo (coordinatie intern) en de mensen van Elro en de begeleiding van Roofmanagement tot een mooi resultaat uitgevoerd.


Project: Hier komt de naam van het project

Hier komt een foto

Adres:
Aanvangsdatum:
Einddatum:
Omschrijving:


Project: Hier komt de naam van het project

Hier komt een foto

Adres:
Aanvangsdatum:
Einddatum:
Omschrijving:


Project: Hier komt de naam van het project

Hier komt een foto

Adres:
Aanvangsdatum:
Einddatum:
Omschrijving:


Project: Hier komt de naam van het project

Hier komt een foto

Adres:
Aanvangsdatum:
Einddatum:
Omschrijving:


Wilt u weten wat de actuele conditie is van uw dak? Roofmanagement komt graag langs om u te adviseren. Vul het contactformulier in en we sturen u snel een offerte of bel ons op 06 – 30 41 65 19 en maak een afspraak.

Facebooktwitterlinkedin