Groot onderhoud en renovatie daken

Onderhoud, herstel en renovatie

Wilt u weten of uw dak toe is aan groot onderhoud of renovatie? Roofmanagement heeft de expertise in huis om u onafhankelijk te adviseren en te begeleiden. We luisteren naar uw wensen en vertellen u wat er technisch mogelijk is.

Onderhoud is behoud

Voorkom dat uw dak voortijdig schade oploopt. Met gedegen onderzoek brengen we de actuele conditie van de daken in kaart. Roofmanagement loopt alles zorgvuldig na en controleert op deugdelijkheid en gebreken.

We geven bovendien aan welke problemen er kunnen ontstaan bij het niet onderhouden van daken. We maken (meerjarige) onderhoudsplanningen, zo weet u wanneer er onderhoud, herstelwerk of renovatie moet plaatsvinden en wat het gaat kosten.

Begeleiding groot onderhoud en renovatie daken

We kunnen u adviseren over welke uitvoerende partij de werkzaamheden gaat uitvoeren, de werkzaamheden groot onderhoud en renovatie daken begeleiden en controleren tot aan de oplevering.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin