Branddoorslag en brandoverslag bij daken

Branddoorslag en brandoverslag bij daken

Brandveiligheid daken

Wilt u weten hoe brandveilig uw dak is? Roofmanagement kan de risico’s op branddoorslag en brandoverslag voor u inventariseren. Om bewoners de tijd te geven te vluchten en de brandweer de kans te geven, moet de brand niet te snel overslaan.

Onderzoek dak- en gevelaansluitingen

Vooral bij geschakelde woningen kan het zijn dat de scheidingswand tussen de woningen niet helemaal tot aan de dakconstructie doorloopt. In 2008 ontstond brand in dergelijke woningen in Hoofddorp en Zaandam. Roofmanagement doet onderzoek naar de dak- en gevelaansluitingen en kijkt naar de onderliggende bouwkundige detailleringen.

Weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag (WBDBO-rapportage)

We gaan na of uw pand voldoet aan de brandveiligheidseisen voor brandoverslag en branddoorslag. In een WBDBO-rapportage geven we aan waar de knelpunten liggen en hoe u problemen kunt oplossen.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op of 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht