Uitvoeringsbegeleiding van visie naar werkvloer

Naast kwalitatief, arbo-technisch toezicht en voortgangscontrole van uw project, kunt u ons ook inschakelen voor: ” Uitvoeringsbegeleiding van visie naar werkvloer “.

Eén van de vier essentiële factoren voor een langdurig goed functionerende dakbedekkings- of gevelconstructie is een vakkundige uitvoering. Door jarenlange ervaring weet Roofmanagement dat er tijdens de uitvoering veel faal kansen mogelijk zijn.

Uitvoeringsbegeleiding van visie naar werkvloer

Tijdige en deskundige signalering van tekortkomingen of nalatigheid in de uitvoering is van groot belang. Dit om uw investering in kwaliteit naar de toekomst te borgen.

Rapportage

Om u goed op de hoogte te houden, krijgt u een rapportage van de uitvoeringscontroles. Hierin vindt u de positieve en negatieve punten die we geconstateerd hebben en de voortgang van het project. Als er herstelwerkzaamheden nodig zijn of verbeterpunten, dan vindt u deze ook in deze rapportage.

Onze rol:

Naast kwalitatief, arbo-technisch toezicht en voortgangscontrole van uw project, kunt u ons ook inschakelen voor:

De bouwadministratie, zoals controle op de facturen.
De beoordeling van meer- en minderwerkoffertes.
Het initiëren en deelnemen aan werkoverleggen en bouwvergaderingen.
Ook de verslaglegging en het versturen van de bouwverslagen wordt door ons geregeld.

In samenspraak met u en met een juiste mix van vasthoudendheid en souplesse, loodsen wij het project langs alle valkuilen die op de loer liggen. Wij brengen uw project tot een goed einde.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht