Dakaanbesteding en uitvoering

Begeleiding dakaanbesteding en uitvoering

Hulp bij aanbestedingstraject daken

Wilt u dat we u bijstaan bij de dakaanbesteding van de dakwerkzaamheden? Geen probleem, wij weten waar we over praten en waar we op moeten letten. Dat scheelt u weer tijd. We kunnen u alles uit handen nemen.

Gunningsadviezen

Het controleren en beoordelen van offertes van aannemers en dakdekkers kan Roofmanagement voor u doen. We controleren gunningsadviezen en zorgen ervoor dat de begrotingen realistisch zijn en voldoen aan alle eisen en wensen. Zo voorkomt u dat u moet betalen voor ‘’meerwerk’’ of dat het werk kwalitatief niet voldoet.

Begeleiding dakaanbesteding

Nadat we uw wensen en de werkomschrijving of het bestek met u hebben besproken, kunnen wij

u adviseren over welke uitvoerende partij de werkzaamheden gaat uitvoeren;

de aanvragen maken, versturen en eventuele vragen beantwoorden;

de aannemers en dakdekkers uitnodigen toelichting en uitleg geven;

een Nota van Inlichtingen maken en een aanbestedingsbijeenkomst organiseren.

Begeleiding uitvoering dakwerkzaamheden

Wilt u zeker weten dat de dakdekkers of aannemer volgens de regels en volgens afspraak hun werk doen? Roofmanagement zorgt ervoor dat de klus op de juiste manier wordt geklaard.

Tijdens de werkzaamheden worden inspecties uitgevoerd en rapportages gemaakt. Zo blijft u op de hoogte van de vorderingen en weet u dat afspraken nagekomen worden en dat er aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin