Dakinventarisatie door roofmanagement

Dakinventarisatie

Kennis en inzicht dak

We brengen de actuele conditie van de daken in kaart door middel van dakinventarisatie. We stellen eventuele problemen vast en bekijken de ernst en omvang van de gebreken.

Verder bepalen we de herstelmaatregelen en bekijken hoe de conditie van het dak is na onderhoud. Bij Roofmanagement realiseren dit door middel van dakinventarisatie.

Periodiek monitoren daken

Wilt u meer inzicht in de kosten die nodig zijn om uw daken de komende jaren in goede conditie te houden? We kijken naar preventieve maatregelen, maar ook naar (groot) onderhoud en renovatie.

Roofmanagement maakt een kostenindicatie voor de komende 10 – 15 jaar. Zo weet u wat er moet gebeuren om uw dak veilig te houden en natuurlijk wat het gaat kosten.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak.

Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Daklekkage problemen – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht