Daklekkage problemen oplossen

Noodoverlopen bij lekkage

Water op het dak

Wordt regenwater op uw dak niet snel genoeg afgevoerd en blijft het op één plek staan? Wateraccumulatie kan een grote belasting zijn voor de dakconstructie. Ook wel daklekkage problemen genoemd.

Als het regenwater niet snel genoeg wordt afgevoerd, dan verzamelt het zich op de laagste punten van het dak, dat hierdoor doorbuigt en waardoor er meer water toestroomt. Indien de constructie de hoeveelheid water niet meer kan dragen, kan een dak bezwijken.

Wateroverlast voorkom je door een degelijke constructie en goed onderhoud. Afvoeren kunnen verstoppen door bijvoorbeeld bladeren.

Dakinspectie en rapportage

Roofmanagement adviseert u graag en kijkt o.a. of er voldoende afvoercapaciteit is en of de constructie wel degelijk is. Want door het aanbrengen van extra belastingen op daken, zoals isolatie of extra dakbedekking, kan de constructie worden overbelast.

Noodoverlopen

Zo kan het noodzakelijk zijn noodoverlopen aan te brengen om lekkage en het bezwijken van de constructie door waterbelasting te voorkomen. Roofmanagement kan u helpen bij de zoektocht naar een constructeur die het ontwerp, de afmetingen en situering van de noodoverlopen verzorgt.

Ook geven we u inzicht in de wateraccumulatie, komen met een constructieberekening en geven we aan wat het u gaat kosten.

Contact opnemen

Wil je meer weten of graag een afspraak maken, vul dan het contactformulier in of bel ons op 06 – 3041 6519 en maak telefonisch een afspraak. Wij staan je altijd te woord. mocht het zijn dat we niet direct opnemen laat duidelijk een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Bekijk ook de onderstaande linken:

Branddoorslag en brandoverslag bij daken – Dakaanbesteding en uitvoering – Dakinspectie na stormschade – Dakinventarisatie – Dakrisico inventarisatie en evaluatie (Ri&E) – Duurzame daken – Geschillen – Groot onderhoud en renovatie daken – Gunningsadviezen – Inspectie en Advies – Uitvoeringsbegeleiding: van visie naar werkvloer – Vochtproblemen dak – Werkbeschrijvingen en bestekken daken

Wij zijn werkzaam in de volgende steden en gebieden:

Alkmaar – Beverwijk – Haarlem – Amsterdam – Rotterdam – Utrecht – Noord Holland – Zuid Holland – Utrecht

Facebooktwitterlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.